val-dieu

  • La fromagerie Herve Société
  • La fromagerie Herve Société
  • La fromagerie Herve Société
  • La fromagerie Herve Société
  • La fromagerie Herve Société
  • La fromagerie Herve Société
  • La fromagerie Herve Société

Val Dieu kaas

De Val-Dieu

De "Val-Dieu" is een halfharde abdijkaas met natuurlijke korst. 

 

Deze soepele kaas heeft een boteraroma, zijn natuurlijke korst heeft een lichte geur van onderhout, zijn smaak is zacht. De "Val-Dieu" wordt gegeten tijdens de maaltijd of bij aperitief, in salades en zelfs in warme gerechten want hij smelt zeer goed. 

 

Beschikbaar in de vorm van een brood van 2,5 kg, in miniblok van 450 g en gesneden in verpakking van 175 g.

 

Rijping: 3 weken

 

Photo Val-Dieu tranchesphoto-val-dieu-450-gval-dieu-2-5kgphoto-val-dieu-raclette