Du Herve sur du pain

Nieuws

Actie in winkels op de Bouquet des Moines

09.04.2021 Bouquet des Moines is 50 jaar! Naar aanleiding van deze verjaardag, geniet vanaf 12 april een korting van 0,50 € bij aankoop van één Bouquet des Moines of Délice des (...)

Kaas op het menu van sporters

08.03.2021 Als u regelmatig aan sport doet, is een evenwichtige dieet van essentieel belang. We leren u niets bij, u weet ook wel dat wanneer u traint, het lichaam in zijn (...)

Kaas, een alternatieve bron van eiwitten

18.02.2021 Elke dag moet het ideale bord een bron van koolhydraten, vetten en eiwitten bevatten. Steeds meer mensen wensen hun vleesconsumptie te beperken. Het is echter essentieel om deze bron van (...)

Kaas en honing, zachtheid en delicatesse

01.02.2021 Een ervaring Herve Société met @beesapibruxelles op Instagram. Voor de fijnproevers en kenners is deze combinatie niet nieuw. Kaas en honing gaan heel goed samen en zullen uw smaakpapillen al (...)

Lokaal aperitieven met Herve Société

26.01.2021 Een ervaring Herve Société met @lau_alamenthe op Instagram. Dit jaar, meer dan ooit, koken en eten we lokaal! Om het jaar te starten, stelt Laurine een origineel aperitief voor met (...)

Rillettes en gezellige sfeer met Hervekaas

22.01.2021 Een ervaring Herve Société met @thebbqbastard op Instagram. Na een boswandeling, waar hebt u zin in? We stelden de vraag aan thebbqbastard en voor hem is er niets gezelliger en (...)