Du Herve sur du pain

Nieuws

Verrines van Hervekaascrème en witloof

13.11.2019 Ingrediënten (voor 2 grote verrines van 8 cm – te vermenigvuldigen) 1 gedroogd eekhoorntjesbrood 100 g Val-Dieu Herve delicate kruidaroma’s 50 ml dikke room 30 % V.G. 50-60 ml volle (...)

Toast met peer, Hervekaas, tijm, noten en gedroogde veenbessen

07.11.2019 Voor een tiental toasts 1 zachte Herve 2 Conférence-peren 150 g veenbessen 150 g suiker Een handvol takjes tijm 2 handvol fijngehakte noten Bereiding Verwarm de oven voor op 180 (...)

Balletjes van kalfsgehakt gevuld met Hervekaas

05.11.2019 Ingrediënten voor 4 personen Voor de balletjes 600 g kalfsgehakt 1 ei 2 eetlepel gehakte peterselie 1 fijngehakt teentje look 1 Hervekaas 2 eetlepels havervlokken Zout en peper Voor de (...)

Samosa’s van Val-Dieu delicate kruidaroma’s, gedroogde abrikozen en gerookte spek

30.10.2019 Ingrediënten voor 8 samosa’s: 8 brickvellen 2 Hervekazen Val-Dieu delicate kruidaroma’s 8 tot 10 gedroogde abrikozen 8 sneetjes gerookte spek U kunt dit voorgerecht serveren met een slaatje van veldsla (...)

Gegratineerde zoete aardappel met Hervekaas – Een vegetarisch recept

29.10.2019 Ingrediënten voor 4 personen: 1 L’Exquis Herve Remoudou 800 g schoongemaakte zoete aardappelen 200 g gegaarde bulgur 200 g gegaarde kikkererwten 10 spruitjes 20 fijngehakte amandelen 2 eetlepels gedroogde bosbessen (...)

Gyoza’s met champignons en Hervekaas

24.10.2019 Ingrediënten (voor ongeveer dertig gyoza’s): 30 gyozavellen 100 g L’Exquis Herve pikant (BOB) 3 grote gedroogde shiitakes 7 witte champignons 20 g doodstrompetten (een handvol) 3 jonge uitjes 1 kleine (...)