Du Herve sur du pain

Nieuws

Kaas, een alternatieve bron van eiwitten

18.02.2021 Elke dag moet het ideale bord een bron van koolhydraten, vetten en eiwitten bevatten. Steeds meer mensen wensen hun vleesconsumptie te beperken. Het is echter essentieel om deze bron van (...)

Kaas en honing, zachtheid en delicatesse

01.02.2021 Een ervaring Herve Société met @beesapibruxelles op Instagram. Voor de fijnproevers en kenners is deze combinatie niet nieuw. Kaas en honing gaan heel goed samen en zullen uw smaakpapillen al (...)

Lokaal aperitieven met Herve Société

26.01.2021 Een ervaring Herve Société met @lau_alamenthe op Instagram. Dit jaar, meer dan ooit, koken en eten we lokaal! Om het jaar te starten, stelt Laurine een origineel aperitief voor met (...)

Rillettes en gezellige sfeer met Hervekaas

22.01.2021 Een ervaring Herve Société met @thebbqbastard op Instagram. Na een boswandeling, waar hebt u zin in? We stelden de vraag aan thebbqbastard en voor hem is er niets gezelliger en (...)

Huisgemaakte boter met onze Hervekaas

15.01.2021 Een ervaring Herve Société met @gillesdraps op Instagram. Bent u door de lockdown chef-kok geworden? Dan, net zoals Gilles, hebt u misschien al overwogen om uw eigen huisgemaakte boter te (...)

De combinaties Herve Société van Eric Boschman

11.01.2021 Een ervaring Herve Société met @eric_Boschman op Instagram. Eric Boschman deelt graag zijn beste combinaties met ons! Welke drank past er nu het best bij onze Hervekazen? Een voorstel van (...)