Du Herve sur du pain

Nieuws

Eet lokaal met Herve Société

22.11.2020 Een ervaring Herve Société met @claudia_pinchesofhappiness op Instagram Wanneer u ervoor kiest om Hervekaas te eten, dan consumeert u lokaal. Claudia wilde nog een stapje verder gaan en kaas combineren (...)

Hervekaas en koffie, de perfecte combinatie

12.11.2020 Een ervaring Herve Société met @leuvenlovescoffee op Instagram. Maakte de combinatie Hervekaas en koffie u altijd wat achterdochtig? Of integendeel, dat vindt u net zo lekker? Vandaag zullen we u ervan (...)

Waar komt de kleur van onze kaas vandaan?

16.09.2020 Sommige kazen hebben een mooie oranje kleur, andere zijn bedekt met een fijn wit laagje. Deze verschillen in korstkleur zijn specifiek voor elke kaassoort en vooral … te danken aan (...)

Fietsknooppuntennetwerk

28.08.2020 Bent u een fietser? Het fietsknooppuntennetwerk van de Provincie Luik is voor u! Veilige en aantrekkelijke routes die u toelaten om prachtige landschappen te ontdekken. Het netwerk is verbonden met (...)

De 3 mooiste dorpen van Wallonië

20.08.2020 Zin in een staycation deze zomer? Ontdek de 3 mooiste dorpen van Wallonië! Clermont-sur-Berwinne Het dorp ligt op de top van een heuvel en zijn architectuur is bijzonder: baksteen voor (...)

Wandeling op de Lijn 38

13.08.2020 Wandelaars, joggers, ruiters of mountainbikers? Deze activiteit is voor u! Lijn 38 is een oude spoorlijn die het Land van Herve doorkruist. Voortaan maakt het deel uit van het RAVeL-netwerk. (...)