Du Herve sur du pain

Nieuws

Hoe snijd ik mijn kaas

18.06.2020 Vandaag geven wij u een paar tips voor een gebaar dat misschien eenvoudig lijkt maar wel van belang is: het snijden van kaas. Voor een betere degustatie leren we u (...)

Tutorial: Hoe een Hervekaas thuis rijpen?

25.05.2020 Vandaag laten we u kennis maken met een heel plezante culinaire activiteit, die u alleen, met zijn tweetjes of familiaal kunt doen, namelijk de speciale rijping van de Hervekaas BOB. (...)

Wat zijn zachte kazen nu eigenlijk?

12.03.2020 In de grote familie van de kazen zijn er de zachte kazen. Een marktsegment waarvan het verbruik in België jaar na jaar blijft stijgen. Maar wat zijn zachte kazen nu (...)

Onze acties voor het milieu

11.02.2020 Wist u het? Bij Herve Société geven we veel om het milieu en onze mooie planeet! In 2014 hadden we ons ertoe verbonden om tegen 2020 onze energie-efficiëntie met 22 (...)

Hoe bewaart u uw kaas?

09.01.2020 Hoe worden kazen het best bewaard? Dat is nu wel iets waar we dikwijls vragen bij hebben! Hieronder onze tips voor de goede bewaring van kaas in de koelkast: – (...)

Hoe uw kaas te paren?

16.12.2019 Weet u niet altijd wat u best bij kaas serveert? Hier onthullen we onze beste tips! L’Exquis Herve zacht: Kies een jonge lichte wijn die niet zal wedijveren met de (...)