Du Herve sur du pain

Nieuws

Hoe bewaart u uw kaas?

09.01.2020 Hoe worden kazen het best bewaard? Dat is nu wel iets waar we dikwijls vragen bij hebben! Hieronder onze tips voor de goede bewaring van kaas in de koelkast: – (...)

Hoe uw kaas te paren?

16.12.2019 Weet u niet altijd wat u best bij kaas serveert? Hier onthullen we onze beste tips! L’Exquis Herve zacht: Kies een jonge lichte wijn die niet zal wedijveren met de (...)

Gegratineerde penne met paddenstoelen en Hervekaas

09.12.2019 Ingrediënten: 600 g gekookte penne rigate spelt van Soubry (gewicht van gekookte pasta) – of ongeveer 300 g droge pasta 300 g champignons (hier shiitakes en kruisdisteloesterzwammen) 2 kleine witloofstronken (...)

Verrines van Hervekaascrème en witloof

13.11.2019 Ingrediënten (voor 2 grote verrines van 8 cm – te vermenigvuldigen) 1 gedroogd eekhoorntjesbrood 100 g Val-Dieu Herve delicate kruidaroma’s 50 ml dikke room 30 % V.G. 50-60 ml volle (...)

Toast met peer, Hervekaas, tijm, noten en gedroogde veenbessen

07.11.2019 Voor een tiental toasts 1 zachte Herve 2 Conférence-peren 150 g veenbessen 150 g suiker Een handvol takjes tijm 2 handvol fijngehakte noten Bereiding Verwarm de oven voor op 180 (...)

Balletjes van kalfsgehakt gevuld met Hervekaas

05.11.2019 Ingrediënten voor 4 personen Voor de balletjes 600 g kalfsgehakt 1 ei 2 eetlepel gehakte peterselie 1 fijngehakt teentje look 1 Hervekaas 2 eetlepels havervlokken Zout en peper Voor de (...)