Du Herve sur du pain

Nieuws

Wat zijn zachte kazen nu eigenlijk?

12.03.2020 In de grote familie van de kazen zijn er de zachte kazen. Een marktsegment waarvan het verbruik in België jaar na jaar blijft stijgen. Maar wat zijn zachte kazen nu (...)

Onze acties voor het milieu

11.02.2020 Wist u het? Bij Herve Société geven we veel om het milieu en onze mooie planeet! In 2014 hadden we ons ertoe verbonden om tegen 2020 onze energie-efficiëntie met 22 (...)

Hoe bewaart u uw kaas?

09.01.2020 Hoe worden kazen het best bewaard? Dat is nu wel iets waar we dikwijls vragen bij hebben! Hieronder onze tips voor de goede bewaring van kaas in de koelkast: – (...)

Hoe uw kaas te paren?

16.12.2019 Weet u niet altijd wat u best bij kaas serveert? Hier onthullen we onze beste tips! L’Exquis Herve zacht: Kies een jonge lichte wijn die niet zal wedijveren met de (...)

Gegratineerde penne met paddenstoelen en Hervekaas

09.12.2019 Ingrediënten: 600 g gekookte penne rigate spelt van Soubry (gewicht van gekookte pasta) – of ongeveer 300 g droge pasta 300 g champignons (hier shiitakes en kruisdisteloesterzwammen) 2 kleine witloofstronken (...)

Verrines van Hervekaascrème en witloof

13.11.2019 Ingrediënten (voor 2 grote verrines van 8 cm – te vermenigvuldigen) 1 gedroogd eekhoorntjesbrood 100 g Val-Dieu Herve delicate kruidaroma’s 50 ml dikke room 30 % V.G. 50-60 ml volle (...)