Du Herve sur du pain

Nieuws

De melkketen Margeurite Happy Cow wordt een coöperatieve vennootschap!

08.01.2018 Sinds zaterdag 2 september is de duurzame keten Marguerite Happy Cow een coöperatieve vennootschap geworden en is zij voor het publiek opengesteld. Door consument-coöperatielid te worden (E-aandeel) kunt u de (...)

De Hervekazen voeren actie

07.10.2017 Tijdens een persconferentie op dinsdag 6 oktober presenteerde de vzw Fromage de Herve haar actieplan en de uitwerking ervan rond het thema “De Hervekaas  voert actie”. Om haar spilfunctie als (...)

Le Palet des Moines, een nieuwe kaas om te ontdekken

17.02.2017 Het goede nieuws van vandaag is de lancering van onze nieuwe Val-Dieukaas: namelijk de Palet des Moines. Deze kaas heeft een lichte, frisse en verfijnde smaak die heel aangenaam is. Deze (...)

De Hervekaas BOB is 20 jaar oud

20.09.2016 Afgelopen weekend vierden we de 20ste verjaardag van het verkrijgen van het BOB-label “Beschermde Oorsprongsbenaming” voor de Hervekaas. Tijdens de officiële receptie in het stadhuis van Herve was er een (...)

Leuke actie voor de Europabeker voetbal

15.06.2016 Kazen van bij ons (promotie voor Belgische kazen) organiseert een leuke wedstrijd in het kader van de Europabeker voetbal. Via een kleine, eenvoudige gratis wedstrijd kunt u een combinatie van (...)