Du Herve sur du pain

Nieuws

Gyoza’s met champignons en Hervekaas

24.10.2019 Ingrediënten (voor ongeveer dertig gyoza’s): 30 gyozavellen 100 g L’Exquis Herve pikant (BOB) 3 grote gedroogde shiitakes 7 witte champignons 20 g doodstrompetten (een handvol) 3 jonge uitjes 1 kleine (...)

Pasta met Hervekaas, butternut, hazelnoten en grannyappel

21.10.2019 Ingrediënten voor 4 personen 1 zachte Herve 500 g pasta van het type orecchiette ½ butternut 1 koffielepel Luikse siroop 15 g boter 150 ml room 1 witte ui 1 (...)

Conglichioni gevuld met kalfsgehakt, spinazie en zachte Herve

18.10.2019 Ingrediënten voor 4 personen: 500 g conglichioni 500 g kalfsgehakt 450 g verse spinazie 1 gele ui 1 muskaatpompoen 1 zachte Herve 250 ml room Een beetje vers geraspte muskaatnoot (...)

5 tips voor de perfecte kaasschotel by Herve Société

21.12.2018 1. Kies Belgische kazen. Er zijn honderden kazen van bij ons. Waarom geen kaasschotel met uitsluitend Belgische kazen? Voor een gevarieerde smaakervaring, kunt u voor verscheidene kaassoorten kiezen en die (...)

De melkketen Margeurite Happy Cow wordt een coöperatieve vennootschap!

08.01.2018 Sinds zaterdag 2 september is de duurzame keten Marguerite Happy Cow een coöperatieve vennootschap geworden en is zij voor het publiek opengesteld. Door consument-coöperatielid te worden (E-aandeel) kunt u de (...)