Plateau de fromages de la fromagerie Herve Société
Het gamma
Val-Dieu Abdijkaas met natuurlijke korst 2.5kg

Meer weten

Het meesterschap van de monniken is al eeuwenlang erkend voor de productie van uitzonderlijke bieren en kazen.  De receptuur van deze kaas vloeit voort uit het vakmanschap van onze abdijen. Zijn korst is volledig natuurlijk. Ze ontwikkelt zich geleidelijk tijdens de rijping in kelders met een soepele en zachte textuur als resultaat. De Val-Dieu Abdijkaas is zacht in de mond en heeft een lichte botersmaak. In blokjes of plakjes, de Val-Dieu is geschikt bij aperitief of tijdens een broodmaaltijd. Hij wordt erg door de kinderen gesmaakt.

Val-Dieu Abdijkaas is beschikbaar bij uw kaashandelaar. Hij wordt ook in de zelfbedieningafdelingen van supermarkten aangeboden in schijven of aperitiefblokjes.

categorie : Onverhitte geperste kaas

Val-Dieu Abdijkaas met natuurlijke korst 2.5kg

Handmatig verwerkt, deze halfharde kaas met natuurlijke korst zet de traditie van de abdijkazen voort.

Smaak

  • Sterkte
  • Romigheid
  • Smeuïgheid

Melktype

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Oorsprong: België

Serveren bij

  • Ideaal bij het bier van de Abdij van Val-Dieu (Blond, Bruin, Triple, Grand Cru)
  • Wijnen van de Loire-streek (voorbeeld: Vouvray)

Tastymonial

De Val-Dieu in schijfjes staat bijna elke morgen op de ontbijttafel. De hele familie apprecieert hem voor het maken van croque-monsieurs om zijn unieke smeltende textuur.

Jean-Marc Jean-Marc

Gedetailleerde info

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Zout
  • Dierlijk stremsel
  • Melkfermenten

Allergenen

  • Bevat koemelk

Bijkomende info

  • Deze kaas bevat geen lactose.
  • EAN-code: 95411021103772
  • Eenheden / doos:  2
  • Kaas met vast gewicht

Voedingswaarden

Voor 100g per portie (30g)
Energie (Kj) 1405 422
Energie (Kcal) 338 102
Vetten 26,4 7,9
waarvan verzadigde vetzuren 17,4 5,2
Voor 100g per portie (30g)
Koolhydraten 0,0 0,0
waarvan suikers 0,0 0,0
Eiwitten 25,2 5,6
Zout 1,8 0,5