Plateau de fromages de la fromagerie Terre de fromages
Het gamma
Val-Dieu Adbijkaas in blokjes 650g

Meer weten

Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van Val-Dieu Adbijkaas komt voort uit de knowhow die in onze Belgische abdijen is ontwikkeld. Zijn volledig natuurlijke korst ontwikkelt zich beetje bij beetje tijdens het rijpingsproces in de kelder. Het resultaat is een soepele en romige pasta. De smaak is zacht en licht boterachtig.

De gebruiksklare blokjes zijn perfect voor uw aperitieven.

categorie : Onverhitte geperste kaas

Val-Dieu Adbijkaas in blokjes 650g

Authentieke Abdijkaas in blokjes met een zachte, lichte botersmaak

Smaak

  • Sterkte
  • Smeuïgheid

Melktype

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Herkomst: België

Serveren bij

  • Idéal avec la bière Val-Dieu brune
  • Vin de Loire (ex : Vouvray)

Waar te koop?

Gedetailleerde info

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Zout
  • Stremsel
  • Fermenten
  • Bewaarmiddel : natriumnitraat

Allergenen

  • Bevat koemelk

Divers

  • Code EAN : 5411021103550
  • Eenheden / doos : 4
  • Kaas met vast gewicht

Voedingswaarden

Voor 100g per portie (30g)
Energie (Kj) 1405 422
Energie (Kcal) 338 102
Vetten 28 9
waarvan verzadigde vetzuren 19 6
Voor 100g per portie (30g)
Koolhydraten 0 0
waarvan suikers 0 0
Eiwitten 21 6
Zout 1,8 0,5