Plateau de fromages de la fromagerie Terre de fromages
Het gamma
Val-Dieu Abdijkaas Raclette 350 g

Meer weten

Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van de abdijkaas van Val-Dieu is gebaseerd op de knowhow die in onze Belgische abdijen is ontwikkeld.

Deze authentieke abdijkaas heeft een typische en smeltende smaak en is ideaal voor raclette. Val-Dieu Raclette heeft een volledig natuurlijke korst die zich geleidelijk ontwikkelt tijdens de rijping in de kelder. Dankzij zijn natuurlijke textuur smelt het perfect tijdens het koken en laat het geen vette sporen na in de pan.

Gesneden formaat, ideaal voor de foodservice sector.

categorie : Onverhitte geperste kaas

Val-Dieu Abdijkaas Raclette 350 g

Typische Abdijkaas met smeltende textuur, ideaal voor raclette

Smaak

  • Sterkte
  • Smeuïgheid

Melktype

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Herkomst: België

Waar te koop?

Le Val-Dieu Raclette 350g is verkrijgbaar voor versnijding in uw kaaswinkel en in de volgende winkels: Colruyt, Intermarché, …

Gedetailleerde info

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Zout
  • Stremsel
  • Fermenten
  • Conserveermiddel: natriumnitraat, natamycine

Allergenen

  • Bevat koemelk

Bijkomende info

  • Deze kaas bevat geen lactose
  • Code EAN : 95411021102181
  • Eenheden / doos: 4
  • Kaas met vast gewicht

Voedingswaarden

Voor 100g per portie (30g)
Energie (Kj) 1334 400
Energie (Kcal) 322 97
Vetten 27,1 8,1
waarvan verzadigde vetzuren 17,9 5,4
Voor 100g per portie (30g)
Koolhydraten 0,0 0,0
waarvan suikers 0,0 0,0
Eiwitten 19,5 5,9
Zout 2,5 0,5