Les fromagers dans la fromagerie Herve Société
De kaasmakerij Herve Société

Certificeringen

Certificeringen

Zodra wij de melk ontvangen, gebeurt de verwerking ervan volgens strenge hygiënevoorschriften die aan de vereisten van de HACCP-normen voldoen..

Alle stappen van het fabricageproces worden gecontroleerd en beheerst, en respecteren een gedetailleerd lastenboek.

BRC-certificering

Herve Société heeft de BRC-certificering (Engelse normen) verkregen. Deze garandeert de toepassing van strenge hygiëne- en kwaliteitsnormen. Dankzij de uitgevoerde controles en de strikte naleving van het lastenboek, laat dit systeem ons toe de kwaliteit te garanderen van de producten die we maken.

Biologische certificering

De kaasmakerij heeft ook een BIO-certificering: dankzij de ophaling van lokale biologische melk hebben we ons gamma kunnen uitbreiden met biologische kazen.

IFS-certificering

Net zoals voor de BRC-normen is de kaasmakerij Héritage 1466-Herve Société IFS-gecertificeerd voor het niveau "higher level". De IFS-standaard is een controlestandaard die gebaseerd is op de norm ISO 9001 et het HACCP-systeem dat van toepassing is in elke stap van het voedselverwerkingsproces. IFS wordt uitgewerkt door vertegenwoordigers van de Europese grootdistributie van voedingswaren (onder andere Franse en Duitse). Het dekt de voedselveiligheid, de vereisten van de goede productie, laboratorium en hygiënische praktijken en de vereisten inzake de wetgeving van de Europese Unie omtrent het gebruik van allergenen.