Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water.
Leg intussen het ei in een andere steelpan met kokend water, reken 6 min vanaf het hernemen van het kookpunt en leg het dan meteen in koud water.
Meng ondertussen 4 eetlepels citroen- of sinaasappelsap met zout, peper en olijfolie.
Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in blokjes. Rasp de wortel en snij de halve avocado in plakjes. Schik alles in een kom (of diep bord) en voeg de blokjes Val-Dieu toe, de rozijnen, de goed uitgelekte quinoa en de pitten en/of zaden. Bedruip met de vinaigrette.
Pel het zachtgekookte ei, leg het in het midden en snij het een beetje in zodat het eigeel er uit loopt. Serveer meteen.
Tip : Je kan ook een restje gekookte quinoa gebruiken (ongeveer 150 g).
Door verder te browsen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren
Profiteer van onze exclusieve recepten en van de recentste informatie over uw favoriete kazen: schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Ik wil de nieuwsbrieven van Terre de fromages ontvangen om te profiteren van de nieuwe recepten en van de recentste informatie van Terre de fromages ; door mij in te schrijven, ga ik er ook mee akkoord dat mijn gegevens gedurende 10 jaar worden bewaard in de databank van Herve Société en ik weet dat ik me altijd kan uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.