Meng de bulgur, de rozijnen, het komijnpoeder, peper en zout in een grote kom. Voeg kokend water toe tot alles net onder staat en laat 15 min wellen.
Haal intussen de pitjes uit de granaatappel: Snij de granaatappel horizontaal doormidden, hou één helft (met de snijkant naar beneden) boven een kom en klop er op met een pollepel, een vleeshamer of iets anders zodat de pitjes er uit vallen.
Schil en rasp de wortelen. Hak de peterselie. Snij de Herve in blokjes. Pers het sap uit de sinaasappel (1 dl) en meng met de honing.
Giet de olijfolie op de bulgur en roer de korrels met een vork los. Voeg de klaargemaakte ingrediënten toe, meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Serveer als maaltijd of als bijgerecht bij een barbecue. Taboulé van bulgur met Hervekaas is ook ideaal voor een buffet of een picknick.
Tip : Je kan de taboulé van bulgur met Hervekaas eventueel aanvullen met in 4 gesneden, kleine slakropjes.
Door verder te browsen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren
Profiteer van onze exclusieve recepten en van de recentste informatie over uw favoriete kazen: schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Ik wil de nieuwsbrieven van Terre de fromages ontvangen om te profiteren van de nieuwe recepten en van de recentste informatie van Terre de fromages ; door mij in te schrijven, ga ik er ook mee akkoord dat mijn gegevens gedurende 10 jaar worden bewaard in de databank van Herve Société en ik weet dat ik me altijd kan uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.