Fondue au Herve
De recepten
Naar de recepten terugkeren
Wraps met Délice des Moines en chutney

Voorgerecht

Wraps met Délice des Moines en chutney

Downloaden

Ingrediënten voor 2 wraps

  • 1 Val-Dieu Délice des Moines
  • 2 grote wraps
  • 2 x een handvol jonge spinazie
  • ¼ komkommer
  • 2 eetlepels mangochutney
  • 2 eetlepels ongepelde amandelen

Bereiding

  1. Ontpit het stuk komkommer en snij het vruchtvlees in staafjes (staafjes zijn krokanter dan schijfjes ). Hak de amandelen grof en snij de Délice des Moines in plakjes.
  2. Smeer de mangochutney uit over de wraps. Leg een rij spinazieblaadjes in het midden, leg er eerst de komkommerstaafjes op en dan de kaasplakjes. Bestrooi met amandelen en rol strak op.
  3. Snij schuin in 2. Om uit het vuistje te eten of om mee te nemen.

Tip : Verwarm de wraps lichtjes tussen 2 borden in de microgolfoven, zo worden ze zachter en kan je ze makkelijker oprollen.